Tuesday, October 13, 2015





















Een heerlijke kruidkoek zonder toegevoegde suikers..
Lekker als tussendoortje, maar ook als ontbijt.
Besmeer bijvoorbeeld lekker met een beetje pindakaas.
Vooral warm kun je er echt niet vanaf blijven.
Ook kun je de cake invriezen en later opeten. 
Handig toch?!
Uit deze cake haal je ongeveer 12 plakken.


Ingrediënten
100 gram volkoren spelt meel
200 gram ultra fine oats (havermout kan ook)
100 gram eiwitpoeder (ik gebruikte cookies smaak)
2 eieren
325 ml soja melk/magere melk
1,5 tl bakpoeder
2 tl kaneel
1,5 tl koek- en speculaaskruiden
2 el agave syrup
kokossnippers (optioneel)

Bereiding
-Verwarm de oven voor op 150 graden
-Meng alle droge ingrediënten in een kom
-Voeg daarna ook alle vloeibare ingrediënten toe aan de kom en meng alles goed door elkaar tot een glad beslag
-Spray je cakevorm even in met bakspray/PAM spray of gebruik wat olie 
-Verdeel het beslag netjes in de cakevorm
-Zet de cake daarna voor ongeveer 30/40 minuten in de oven
-Hou dit even goed in de gaten en check met een saté prikker of de binnenkant gaar is
-Als laatste kun je de cake eventueel met wat kokossnippers bestrooien
Enjoy!

Geprobeerd? Laat het mij weten of tag @fitfoodhealthyvonne op instagram!

Voedingswaarde per plak:
Kcal: 99
Koolhydraten: 12 gram
Vetten: 2,3 gram
Eiwitten: 8,4 gram

Gezonde kruidkoek - zonder toegevoegde suikers

  • Uploaded by: Unknown
  • Views:
  • Share

    0 Kommentare:

    Post a Comment

     
    Copyright © Panduan Abi