Maar nog steeds favoriet bij veel mensen.
Waarom? Makkelijk, lekker en gezond.
Waarom? Makkelijk, lekker en gezond.
Er zijn zoveel variaties mogelijk.
Zelf maak ik vaak de simpele variant, maar dit keer wilde ik wat anders.
Ik gebruikte chocolade eiwitpoeder om de smaak te veranderen en wat extra eiwitten toe te voegen. Zelf maak ik vaak de simpele variant, maar dit keer wilde ik wat anders.
Eigenlijk kun je er alles aan toevoegen wat je lekker vindt.
In dit recept gebruik ik cashewnoten en amandelen.
Geniet van dit gezonde tussendoortje. Warm is die echt heerlijk!
Ingrediënten:
90 gram havermout
40 gram amandelmeel
2 grote bananen
3 eieren (waarvan 2 eiwitten)
1,5 schep chocolade eiwitpoeder (45 gram)
20 gram cashewnoten
20 gram amandelen
1,5 tl bakpoeder
2 tl kaneel
beetje zoetstof/stevia
Kokosolie
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden
2. Maak de havermout, samen met de amandelmeel in een blender of met een staafmixer fijn
3. Voeg de bananen en de eieren toe en mix tot een glad beslag
4. Voeg de kaneel, het bakpoeder en het eiwitpoeder toe en mix nogmaals
5. Roer vervolgens met een lepel de cashewnoten + amandelen er doorheen
6. Vet de bakvorm even in met kokosolie
7. Doe het beslag in de bakvorm en bak de cake voor ongeveer 40 minuten in de oven gaar
Eet Smakelijk!
Geprobeerd? Laat het mij weten of tag @fitfoodhealthyvonne op instagram!
Bananenbrood met noten en een tintje chocolade
Views:
Category:
0 Kommentare:
Post a Comment